HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Latest topics
» Pénztár
Szer. Aug. 01, 2012 8:36 pm by Joseph O'maile

» Társoldalak
Szer. Aug. 01, 2012 8:29 pm by Aaron Silverstone

» ANGLIAA, RESZKESS!
Szer. Aug. 01, 2012 7:18 pm by Aaron Silverstone

» Friss...
Kedd Júl. 31, 2012 9:44 pm by Aaron Silverstone

» A szellemek
Hétf. Júl. 11, 2011 11:52 am by Aaron Silverstone

» Minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:51 am by Aaron Silverstone

» Mento szabályzat
Hétf. Júl. 11, 2011 11:45 am by Aaron Silverstone

» Kincseskamra igénylése
Hétf. Júl. 11, 2011 11:44 am by Aaron Silverstone

» Adatlap minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:43 am by Aaron Silverstone

Statistics
Összesen 33 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Lunaa

Jelenleg összesen 309 hozzászólás olvasható. in 88 subjects
Top posters
Sam Griffiths
 
Aaron Silverstone
 
Catena Kohr
 
Ashmore Serael
 
Turel Altmann
 
Victor Aelfric
 
Amythiel Jade Smith
 
Atanos
 
Lionel Cross
 
Isaac Rickfield
 
Linkek/Bannerek
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Falatozó étterem

Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Ashmore Serael
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 29
Aktívság : 3239
Hírnév : 0
Join date : 2010. Feb. 13.
Age : 24
Tartózkodási hely : Amerika / Arkansas / Little Rock

Karakterlap
Faj: vérfarkas
Kaszt:
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Falatozó étterem   Pént. Május 14, 2010 5:12 pm

// Szemet, szemért... //

A fickó végül is elárulta, hogy a lánya otthon tartózkodott, s éppen a másnapi túrára készülődött.
- Értem.- jelentettem ki, mialatt bólintottam egyet mélyen.
- Nincs is jobb, mint egy kis kiruccanás a természet lágy ölén. Ha nekem is több időm lenne, mindig kijárnék hétvégente, de sajnos ez nem kivitelezhető.- közöltem a társaságomban lévő apával. Persze ez nem teljesen volt igaz, elvégre a munkám során kismilliószor jártam a szabadban, hisz a gyilkos lények közül sok vadászik az erdőkben. Az olyan bestiákat elég nehéz megtörni, és csak azoknak sikerülhet, akik jól boldogulnak a vadonban egyedül. Ez, úgy véltem rám mindig is igaz volt, ugyanis alapból rengeteget bolyongtam hosszú éveim során, emberként pedig még állatokra is vadásztam. A sötét középkorban meg nem volt még iránytű, vagy más modern, tájékozódást segítő kütyü, tehát csupán a saját emlékezetemre, tapasztalatomra hagyatkozhattam. De ez már a múlt.
~ Ebből a fickóból már valószínűleg nem húzhatok ki több fontos információt. Ám egyenlőre még nem lépek le, mert nemrég mondta el merre van a lánya, s amennyiben azonnal elhúznék, lehet gyanút fogna, hogy meg akarom találni az ifjú hölgyet. Konfliktusra meg semmi szükség.~ gondoltam magamban, miközben összeráncolt homlokkal bambultam magam elé.
~ Remélem a többiek is jutottak már valamire.~ töprengtem, azután megszólaltam:
- Ez a hely igen kellemes. Szeretem az efféle nyugodt, békés típusú létesítményeket. Valószínűleg legközelebb is betérek ide, amennyiben erre lesz dolgom. Az emberek nem ellenségesek, a dolgozók pedig kedvesek.- mondtam, miközben számon egy hamis mosoly tűnt fel. Úgy éreztem jó lenne már inni valamit.
- Kérhetnék egy vaníliás cappuccinot?- érdeklődtem, s ezzel egyértelműen le is adtam a rendelésemet. Miután kikapom az italt kifizetem, és nyugodtan eliszogatom, amíg a többiek nem jelentkeznek, hogy előrébb jutottak az ügy megoldásában. Persze addig is folyamatosan megpróbálom majd figyelni őket a szemem sarkából.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victor Aelfric
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 19
Aktívság : 3219
Hírnév : 0
Join date : 2010. Feb. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Amerika / Arkansas

Karakterlap
Faj: alakváltó
Kaszt:
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Falatozó étterem   Hétf. Május 24, 2010 12:22 pm

// Szemet, szemért... //

A fikcó rengeteg információt adott a szellem ''emberi'' életéről, amin kicsit meg is lepődtem.
- Hát igen, egy ilyen keresés, sokat el vehet az ember idejéből. - Mondtam célzás képpen, hogy hasonló a munkakörünk, vagy csak kíváncsi típus.
- Tehát... - Köszörültem meg a torkomat, és tudtam, hogy el kell mondanom neki amit eddig megtudtunk és valószínűleg ha ilyen következtetésre jutott, akkor nekünk is hinni fog:...- az elkövető egy szellem, valószínűleg akit ott megöltek, és azokat az autósokat támadják meg akik, hűtlenek a barátjukhoz, és a maga információival kiegészítve... - Fejeztem be a mondanivalómat, majd Adam-re és Turel-re pillantottam, valamint ezzel jelezve, hogy megtudtam valamit.
- Figyeljen van itt pár barátom, aki szivesen hallana és végére járna ennek az ügynek, de ebben a kocsmában ezt lehetetlen megbeszélni, szóval ha lenne kedve jöjjön velünk. - Tértem rá a lényegre, de persze csak az információ szerzés miatt, döntöttem így.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Turel Altmann
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 23
Aktívság : 3230
Hírnév : 0
Join date : 2010. Feb. 16.
Age : 24

Karakterlap
Faj: Vámpír
Kaszt:
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Falatozó étterem   Vas. Május 30, 2010 5:37 pm

// Szemet, szemért... //

Sikeresen odaadtam a zsebkendőt és a telefonomat Voctornak. Eztán hallottam pár mondat töredéket attól a pasastól, akivel alakváltó barátom beszélt.
~ Ugyan mit akar az a férfi? Megkérdezte, hogy eddig mit találtunk. Talán beakar szállni a mi kis vadászatunkban? - tettem fel a kérdést magamnak. Az ismeretlen rám pillantott majd vissza Victora, s megkérdezte, hogy velünk tarthatna-e.
- Őőő Victor gyere már egy kicsit. - hívtam félre barátomat. Amikor már elég messze voltunk a kíváncsi pasastól így szóltam:
- Szerintem ne mondjunk el neki mindent ez csak egy jöttment alak. Nem bízhatunk, meg túlságosan benne lehet, hogy ő a gyilkos itt bármi lehetséges. - mondtam el a társamnak.
~ Remélem nem árul el neki semmi fontos dolgot. Nekem nagyon gyanús az a fickó. - futott végig az agyamon ez a gondolat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sam Griffiths
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 58
Aktívság : 3383
Hírnév : 2
Join date : 2010. Jan. 11.
Age : 27
Tartózkodási hely : behind ya! *-* xD

Karakterlap
Faj: Ember
Kaszt: Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Falatozó étterem   Kedd Jún. 22, 2010 9:54 pm

< Szemet, szemért… - Mesélő >

Ashmore

A veled társalgó fickóból már nem tudsz több infót kihúzni, hiszen lényegében már semmit se tud az üggyel kapcsolatban. A cappuccinód szürcsölgetve feltűnhet, hogy Victor egy furcsa alakkal beszélget, majd csatlakozik hozzájuk Turel is. Innentől dönthetsz, hogy mit szeretnél tenni.

    1) Úgy döntesz, hogy oda mész hozzájuk, és te is betársulsz a férfi faggatásába, hátha sikerül még néhány infót kicsikarni belőle. Némi faggatózás után rájöhetsz, hogy az ismeretlen nem tud többet, mint amennyit elmondott, vagy pedig igen jól tud titkolózni ahhoz, hogy tudja, mennyi információt kell nektek elárulnia ahhoz, hogy felcsigázzon titeket, és hogy segítsetek neki.

    2) Megiszod a cappuccinot, majd pedig kisétálsz az utcára, és ott várod tovább társaidat.


Victor, Turel

Victor, elmond minden birtokotokban lévő információt, vagyis hogy a keresett személy valójában egy szellem. Az ismeretlen férfi elkerekedett szemmel hallgatja a Victor mondandóját, és egyre szélesebb mosolyra húzódik a szája. Látszik rajta, hogy örül annak, hogy valaki végre elhiszi, amit mond. Azt, hogy egy szellem van a dologban…
- Talán segíthetnék a további kutatásban. Viszonylag jó vagyok benne, mint ahogy azt láthattátok is. – mondta a laptopjára mutatva.
Való-igaz, hogy sok infót talált, azonban nem tudhatjátok, hogy mennyi időbe telt is ez neki, és hogy egyáltalán ki is ő valójában, hogy bízhattok-e benne. Szeme kíváncsian és mohón csillog, ahogy felváltva pillant rátok. Akár az is megfordulhat a fejetekben, hogy többet is tud a srác, mint amit elmondott nektek. Elfogadhatjátok a segítséget, ám attól fogva nagyon óvatosnak kell lennetek, hogy miről is beszéltek előtte. Azonban ha elutasítjátok, lehetséges, hogy sokkal nehezebben sikerül kideríteni dolgokat az ügyről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ashmore Serael
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 29
Aktívság : 3239
Hírnév : 0
Join date : 2010. Feb. 13.
Age : 24
Tartózkodási hely : Amerika / Arkansas / Little Rock

Karakterlap
Faj: vérfarkas
Kaszt:
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Falatozó étterem   Kedd Jún. 29, 2010 5:05 pm

// Szemet, szemért... //

Miután kikaptam az italomat, lenyomtam a pultra az árát, azután nyugodt ülőhelyzetben, két kezem közé vettem a csészét. Lassan hajoltam fölé, az illata tökéletes volt, a habjának színe is elnyerte a tetszésemet. Belekortyoltam, ezt követően egy elégedett mosoly tűnt fel az arcomon.
- Finom.- suttogtam. Nyilván valóan, a mellettem ülőtől több dologra már nem fogok rájönni, ámbár így is sikerült elég nagy adag információt kihúzni belőle. Ennél fontosabbakat bizonyára a fickó sem tudott, vagy csak elértem faggatóképességem limitjét. Mindkét dolog lehetséges volt, viszont ezzel már nem kívántam foglalkozni. Oldalra fordítottam a fejemet, ezután észrevettem, ahogyan társaim egyre jobban belemerültek a társalgásba az érdekes alakkal.
~ Heh! Ha tudnád kikkel beszélsz, nem lenne ilyen nagyravágyó kifejezés a képeden.~ gondoltam magamban. Első ránézésre nem tűnt hülyének az alak, de tutira nem fog csak úgy a semmiért újdonságokat közölni a társaimmal.
~ Ezt inkább ráhagyom Victorra és Turelre. Tudják ők, hogy mit csinálnak.~ hoztam egy határozatot elmélkedéseim közepette. Szépen, nyugodtan csorgattam le torkomon a cappuccinot, majd letöröltem a számat, a mellékelt szalvétával.
- Azt hiszem, ideje lesz indulnom. Még van egy kis elintéznivalóm.- közöltem a körülöttem lévőkkel, nem sokára pedig felpattantam a székről.
- További szép napot az uraknak!- köszöntem el, s sietős léptekkel közelítettem meg a bejárati ajtót. Még szemeim sarkából a partnereimre néztem, egy feltűnés nélküli bólintással biztattam őket, a tovább haladásban. Kiléptem az utcára, ahol kifújtam magamat, és megigazítottam a hajam. Céltudatosan ballagtam el a sarokra, ahol leültem az egyik padra. Igaz, így már nem voltam látható az étteremből, noha szaglásom segítségével úgyis észleni fogom, amennyiben a barátaim is elhagyják a helyiséget.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Victor Aelfric
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 19
Aktívság : 3219
Hírnév : 0
Join date : 2010. Feb. 23.
Age : 25
Tartózkodási hely : Amerika / Arkansas

Karakterlap
Faj: alakváltó
Kaszt:
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Falatozó étterem   Hétf. Júl. 05, 2010 12:00 pm

// Szemet, szemért... //

Tehát elmondtam neki, hogy mi is a helyzet ezzel a gyilkossal aki valójában egy szellem. A fickó meglepődve hallgatta végig, és ahogy a végére értem a mondókámnak szinte már mosolygott.
~ Szóval ennyire biztos volt, hogy szellem van a dologban?... - Tettem fel magamnak a kérdést és elgondolkoztam pár másodpercet. Ekkor felajánlotta a segítségét.
~ Igen tényleg jó a kutatásban és valószínűleg hasznunkra is válhat, viszont nem bízhatunk benne, így állandóan rajta fogom tartani a szemem és majd szólok a többieknek is, hogy figyeljenek... - Mosolyodtam el a saját gondolataimon és körülnéztem, nehogy valami gyanús alak figyeljen minket.
~ Valamit még biztosan titkol... - Nem hagyott nyugodni a tény, hogy annyira buzgón érdekelte ez a dolog.
- Rendben...elfogadjuk a segítségedet, de semmi gyanús mozdulat vagy kérdezősködés, valamint együtt kell dolgoznunk, semmi egyéni hősies megoldás. - Fogadtam el a segítségét, viszont kikötöttem néhány egyszerű szabályt, hogy a közeljövőben ne legyen félreértés.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Turel Altmann
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 23
Aktívság : 3230
Hírnév : 0
Join date : 2010. Feb. 16.
Age : 24

Karakterlap
Faj: Vámpír
Kaszt:
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Falatozó étterem   Szer. Júl. 07, 2010 11:41 am

// Szemet, szemért... //

Victor nemsokára elmondta a laptopos fickónak azt, amit eddig sikerült összegyűjtenünk az esetről. Somogyi mikor kijelentette, hogy a tettes minden bizonnyal egy szellem. A fickó nem azt a reakciót váltotta ki, amire én számítottam volna. Ez egy kicsit meglepett.
~ Mondjuk én mindig a legtöbb százalékot a történtek után a szellemre adtam így engem ez a kijelentés nem nagyon lepett meg. - futott végig az agyamon ez a gondolat. A srác nem sokkal később felajánlotta segítségét az ügyben.
~ Nos, ez jó, hogy segíteni akar nekünk, mert minél többen vagyunk, annál gyorsabban fogjuk felgöngyölíteni az ügyet. - gondoltam magamban. Victor elfogadta a srác ajánlatát így megint egy taggal bővültünk, de a barátom még kiszögezett pár szabályt is.
~ Ez szép és jó, hogy egy taggal bővültünk, de nem árt, ha figyeljük, mert a végén jól átver minket. - mondtam magamban miközben az ajkamra haraptam.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Falatozó étterem   

Vissza az elejére Go down
 
Falatozó étterem
Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hellhouse Szerepjáték :: Játéktér :: Amerika - Államok :: Illinois :: Rock Island-
Ugrás: