HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Latest topics
» Pénztár
Szer. Aug. 01, 2012 8:36 pm by Joseph O'maile

» Társoldalak
Szer. Aug. 01, 2012 8:29 pm by Aaron Silverstone

» ANGLIAA, RESZKESS!
Szer. Aug. 01, 2012 7:18 pm by Aaron Silverstone

» Friss...
Kedd Júl. 31, 2012 9:44 pm by Aaron Silverstone

» A szellemek
Hétf. Júl. 11, 2011 11:52 am by Aaron Silverstone

» Minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:51 am by Aaron Silverstone

» Mento szabályzat
Hétf. Júl. 11, 2011 11:45 am by Aaron Silverstone

» Kincseskamra igénylése
Hétf. Júl. 11, 2011 11:44 am by Aaron Silverstone

» Adatlap minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:43 am by Aaron Silverstone

Statistics
Összesen 33 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Lunaa

Jelenleg összesen 309 hozzászólás olvasható. in 88 subjects
Top posters
Sam Griffiths
 
Aaron Silverstone
 
Catena Kohr
 
Ashmore Serael
 
Turel Altmann
 
Victor Aelfric
 
Amythiel Jade Smith
 
Atanos
 
Lionel Cross
 
Isaac Rickfield
 
Linkek/Bannerek
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Bella Rapto

Go down 
SzerzőÜzenet
Bella Rapto
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 8
Aktívság : 3149
Hírnév : 1
Join date : 2010. Jun. 24.
Tartózkodási hely : Ott ahol szükség van rám

Karakterlap
Faj: Démon
Kaszt:
Oldal: semleges

TémanyitásTárgy: Bella Rapto   Pént. Jún. 25, 2010 12:16 am

~ általános

név: Bella Rapto.
becenév: Tündér.
kor: rengeteg év, valójában ő maga sem tudja, de csak húsznak látszik.
nem: Nő
Nem lehet tudni.
kaszt: Démon
foglalkozás:Fangirl, Vadász, zsebtolvaj.


~ előtörténet:
A sötétségben egy apró láng gyúlt. Abban a pillanatban felvillant egy bájos női arc, mely jégcsapként tekintett a tűzbe. Megrázta a kezét, és az ujja hegyéről eltűnt a láng. Mélyet szívott a cigarettából, és élvezettel kifújta a füstöt. Besétált egy kocsmába, és leült a bárpulthoz.
-Wishkey!- Motyogta halkan, és újra mélyen beleszívott a mámorító rúdba. Egy férfi ült le mellé, és méregetni kezdte a hölgyet. Lassan Bella térdéhez nyúlt, és megmozdította a kezét. Végigsimított a formás mezítelen combon.
-Na édeském, nem akarsz valami keményet is a szádba venni?- Kérdezte a férfi önelégülten vigyorogva. Az arca egy másodperc múlva eltorzult a szörnyű fájdalomtól. A nő a férfi pulton tartott kezébe vágott egy kést, és elmosolyodott.
-De szívesen, van szivarod?- kérdezte bájosan a lány, és ráöntötte az italát a férfi leszögezett kezére. Fájdalmas sikoly törte meg a bár kellemes csendjét, és persze az egész hely felbolydult.- Túl mohó voltál te kis fattyú!
A nő kabátja alól előkerült egy penge, és felhasította a férfi torkát, amiből azonnal előtört az élet nedűje. Mindent beterített a vörös folyadék, ám ezzel Bella nem törődött, csak fölkelt, és elindult a kijárat felé.
-Ó, majdnem elfelejtettem!- Szólt hátra, és csettintett egyet. Ahova vér zuhant, minden meggyulladt. A lángoló italmérő helyiségből a nő nyugodt léptekkel távozott.
Már évezredek óta végezte ezt a munkát. Azt kapta feladatának, hogy végezzen minden mohó személlyel, akik túlzásba viszik, és már nem lehetnek hasznára a sötétségnek.
Elérte az ideiglenes szállását, és belépett az ajtón. Maga után sót hintett a szőnyegre, így amikor a másik végénél elhúzta a szőnyeget az út ismét szabad lehet. Bella az ágyához ment, és rádőlt. Keservesen sírni kezdett.
-Miért kell ezt csinálnom még mindig… Ezer éve lejárt a vérszerződés amit kötöttem vele… De ő azt mondta, ha nem csinálom tovább, akkor meg fog ölni. Ez egyszerűen őrjítő.
A lány csak sírt, a könnyek nem apadtak. Szipogva beült, és egy távirányítót halászott elő a párnája alól, és megnyomta a play gombot. Megszólalt az általa imádott zene, és ő végre meg tudott nyugodni. Odatámolygott egy poszterhez, és csókot nyomott az egyik rajta szereplő szájára.
-Kevin… Imádom a hangod, és a gitárjátékod. Bárcsak találkoznánk, és a karjaidban tartanál! Annyira…- A lány visszament az ágyához, és lefeküdt. A kedvence szólója következett, amit ő utánzott fekve. Az ujjai úgy jártak, mintha valóban ő játszana. Nem illet a lány külsejéhez az erős rock szám, de mégis imádta. Könnyes szemmel feküdt az ágyán, és azon gondolkozott, vajon mit is csinálhat a titkos szerelme.
Hosszú idő telt el, de végül a lány eldöntötte mit kell tennie, és a közvetlen vezéréhez ment. Egy kereszteződésnél állt csak meg, és elásta a dobozkáját. Ezzel előhívta a démont, akit azonnal elkapott.
-Dögölj meg te féreg!- Kiabált rá, és elhajított valamit. Az ellenfele meg sem rezdült, míg a vas a húsába nem ért. Akkor hirtelen összeesett, amit a lány kihasznált, és sóval körbehintette. Egy kis részt hagyva benyúlt, és kitépte a testből a kését, aztán befejezte a kört. Előtte feküdt egy alkukötő démon, és rettenetesen rángatózott. Bella sebesen felvett egy kabátot, és egy kesztyűt. Előkeresett egy üvegcsét a táskájából, ám mielőtt kinyitotta volna, felhúzott még egy gumikesztyűt.
-Elengedsz végre?- kérdezte felbőszülve Bella. Mindenre elszánt volt, a szabadságáért cserébe. Mikor az üvegcse megszabadult a kupaktól már veszélyessé vált mindkét démonra. A körön belül fekvő lassan fölkelt.
-Mit képzelsz mit teszel démon? Én erősebb vagyok, mint te! Mit gondolsz, mit teszek veled, ha kijutok?- kérdezte az alkuk ősi démona.
-Nem jutsz ki!- Válaszolt hevesen a nő, és egy kevesen belódított az üvegből a körön belülre. A víz, ahol érte a másik démont lemarta a bőrét.
-Ribanc! Hogy képzeled ezt? De akkor sem űzhetsz el, hisz a saját szavaid juttatnának téged is a pokolra.- Súgta a körön belül álló démon, amit Bella még egy adag szent folyadékkal jutalmazott.- Nem engedlek!
A nő megvonta a vállát, és elkezdett valamit építeni. Egy állvány volt, aminek a tetejébe beleállította fejjel lefelé az üvegeket. Mert bizony több mint hat kétliteres üveg volt a hölgynél. Ám ezeket már dugóval látta el, és rajtuk madzagok voltak. A nő szépen lassan felhúzott még egy hasonló építményt, aminek a tetejére csigákkal odarögzítette a madzagok végét. Az erős damilszerű fonalak végére súlyokat helyezett, így csak idő kérdése volt, hogy a szerkezet mikor önti el a remegő démont szenteltvízzel. Bella leült, és várt, valami szörnyű nem emberi sikolyra.
-Na jó, te kis ribanc! Elengedlek, ezentúl szabad démon vagy!- Kiabált a démoni teremtmény, és egy X-et vésett a mellkasába.- Esküszöm!
-Ezt akartam hallani!- Motyogta a nő, és a második emelvény mellé állt. Megrántotta a súlyokat, és elfordult a tébolyító sivalkodástól. Elindult vissza az otthonához, ahol már várta a kedvenc albuma.
-Ó, Kevin kérlek… Bárcsak találkoznánk!- Motyogta szomorúan. Nem tudta, hogy meghallgatták a kívánságát…
//a folytatását inkább kijátszanám, ha lehet Very Happy//~ jellem: Kedves hölgy. A vonzerejével sok mindent elér, és ezt ki is használja. Szereti a társaságot, és annál inkább a férfiak társaságát. És amit a legjobban imád, ha látja mások mohóságát, hisz ez az ő mozgatórugója is.~ külső: A gazdateste, melyet már hosszú évek óta ural, gyönyörű vörös hajjal rendelkezik. Csodás kék szemei vannak, melyek, ha szükségesek feketévé tud varázsolni. Legtöbbször olyan ruhákat visel, mely kiemeli a teste szépségét. Mély dekoltázsú, felsők, rövid szoknyák.


~ felszerelés
Két csodálatos Falchion. Mindkettő ezüst bevonattal. Két remek, új dobótőr. És egy gyönyörűen kidolgozott ősi borotva .~ egyéb: A teleportáláson, és a tűz manipulálásán kívül: Bella képes megérezni mások gondolatait, és felhasználni ellenük, ha szükséges.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Aaron Silverstone
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 52
Aktívság : 3366
Hírnév : 1
Join date : 2010. Jan. 11.
Tartózkodási hely : Néz rám és megtudod :P Biztos, hogy nem a menyországban xD

Karakterlap
Faj: vámpír
Kaszt: ....
Oldal: semleges

TémanyitásTárgy: Re: Bella Rapto   Pént. Jún. 25, 2010 3:29 pm

Üdvözletem kedves Bella!
Az előtörténet szép, nekem tökéletesen megfelel. Üdvözöllek a játékban, kérlek készítsd el az adatlapod és karakterlapod, valamint jelentkezz az Összesítés topikban, hogy megkezdhesd a játékot.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://hellhousefrpg.hungarianforum.com
 
Bella Rapto
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hellhouse Szerepjáték :: Nyilvántartás :: Előtörténetek :: Démon-
Ugrás: