HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Latest topics
» Pénztár
Szer. Aug. 01, 2012 8:36 pm by Joseph O'maile

» Társoldalak
Szer. Aug. 01, 2012 8:29 pm by Aaron Silverstone

» ANGLIAA, RESZKESS!
Szer. Aug. 01, 2012 7:18 pm by Aaron Silverstone

» Friss...
Kedd Júl. 31, 2012 9:44 pm by Aaron Silverstone

» A szellemek
Hétf. Júl. 11, 2011 11:52 am by Aaron Silverstone

» Minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:51 am by Aaron Silverstone

» Mento szabályzat
Hétf. Júl. 11, 2011 11:45 am by Aaron Silverstone

» Kincseskamra igénylése
Hétf. Júl. 11, 2011 11:44 am by Aaron Silverstone

» Adatlap minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:43 am by Aaron Silverstone

Statistics
Összesen 33 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Lunaa

Jelenleg összesen 309 hozzászólás olvasható. in 88 subjects
Top posters
Sam Griffiths
 
Aaron Silverstone
 
Catena Kohr
 
Ashmore Serael
 
Turel Altmann
 
Victor Aelfric
 
Amythiel Jade Smith
 
Atanos
 
Lionel Cross
 
Isaac Rickfield
 
Linkek/Bannerek
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Tengerpart

Go down 
SzerzőÜzenet
Sam Griffiths
Admin
Admin
avatar

Hozzászólások száma : 58
Aktívság : 3444
Hírnév : 2
Join date : 2010. Jan. 11.
Age : 28
Tartózkodási hely : behind ya! *-* xD

Karakterlap
Faj: Ember
Kaszt: Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Tengerpart   Kedd Jún. 29, 2010 12:55 pm

Miami csodálatos tengerpartja. Csinos nők sétálgatnak falatnyi bikinikben, és jóképű férfiak rohangálnak szörfdeszkával a kezükben. Persze azért mások is szívesen ellátogatnak erre a csodás tengerpartra, ahol akár órákat is el lehet tölteni a napernyő árnyékában a gyönyörű tengert csodálva.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rotururi
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 7
Aktívság : 3287
Hírnév : 1
Join date : 2010. Feb. 02.

Karakterlap
Faj: démon
Kaszt:
Oldal: rossz

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Csüt. Júl. 01, 2010 9:13 pm

^ˇ^ Találkozás démonmódra ^ˇ^

Csodálatos miami tengerpart… Nem is kívánhatnék szebbet… Talán tényleg jó ötlet volt otthagyni egy kicsit New Yorkot és belevetni magam a nyárba, habár kétlem, hogy lesz, aki ennek örülne. Elvégre nem végzem a munkám, és hát az pedig az lenne, hogy figyeljem, hogyan teszik magukat tönkre az emberek. Vicces, de mióta itt élek, ebben az emberi testben, az emberek között, emberként viselkedve, egyre szimpatikusabbak. Legtöbbjük kiélvezi az élet minden napját, percét, másodpercét, csak hogy jól érezzék magukat. Vagy netalán azért, hogy ne bánják meg halálukkor azt, hogy otthon ülve, csipszet majszolva nézték egymás után a horrorfilmeket, esetleg romantikus vígjátékokat? Az ember örökrejtély, nem lehet csak úgy kielemezni, mint ahogy azt a pszichomókusok gondolják. Legalábbis én így vélekedem. Minden ember más. Más hogy él, gondolkozik, cselekszik. Persze van közös vonásuk is, amik olykor elég szembetűnők, de minek nincs?
A parton sétálgatva nézem a tenger gyönyörűen kéklő mélységeit, és próbálom megérteni, és átérezni ezt az egész látványt. A gyönyörű, narancs-citromszín korong lomhán kúszik egyre lejjebb és lejjebb a horizonton. A lábujjaim között érzem az apró, masszírozó tengeri homokot, hiszen nincsen rajtam cipő. Kezemben tartom, hiszen így egyszerűbben tudok járni a süppedős homokban.
Szánalmas… szánalmas, hogy démon létemre így el tud kápráztatni az emberek világa… Talán egyszer – életemben – már sétáltam ugyan ezen a homokon, ugyan ezen a helyen, és tengerparton. Néha elgondolkozom azon, milyen is voltam emberként. Vajon ugyan olyan, mint most? Ugyan olyan érzelmes idióta? Nem… képtelenség, hiszen máskülönben nem kerültem volna Pokolra. Vagy talán mégis? Hiszen számtalan módja akad annak, hogy valaki belezuhanjon a Nagy Lyukba. Az is lehet, hogy egy másik démonnal kötöttem egyezséget valami miatt, és így kerültem oda, ahova. De most már mindegy… nem rágódhatok azon, hogy mi volt akkor, és mi történt volna ha… Igaz, nem tudom, hogy akkor mi volt, de nem is törődök vele, hiszen a jövő sokkal inkább foglalkoztat.
~ Gyönyörű a naplemente… ~ gondolkozok egymagamban. Vagyis inkább azt hiszem, hogy egymagam vagyok. Túlságosan is belemerülök a naplementébe, s talán azt se sikerül felfedeznem, hogy valaki közeledik, sőt, talán már közel is van hozzám.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bella Rapto
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 8
Aktívság : 3149
Hírnév : 1
Join date : 2010. Jun. 24.
Tartózkodási hely : Ott ahol szükség van rám

Karakterlap
Faj: Démon
Kaszt:
Oldal: semleges

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Hétf. Júl. 05, 2010 1:57 pm

^ˇ^ Találkozás démonmódra ^ˇ^
Kevin szörnyen viselkedett velem, ezért otthagytam, és elindultam egy olyan közegbe, ahova sosem követne. Bizony egy csodás homokból bővelkedő, nedves partú csodás hely. Élveztem ahogy a fény a testem melengeti, még ha nem is az enyém valójában a test. A bikinim piros volt, mint a legtöbb ruha amit viselek, az piros. Kissé feszéjezve érzem magam, mert a korántsem kis méretű magam előtt lökdösött „párnák”, majd kibuggyannak az igen szűkre szabott vörös ruhadarabból. Ahogy a lábaimból is túl sokat lehet látni, főleg a jobb combomon lévő forradásból, amit még nemrég szereztem.
Ekkor ismét Kevinre gondoltam, de ki kellett rázni a fejemből, a rá vonatkozó gondolatokat. Elegem volt a reménytelenségből, hisz bármit tettem, ő közömbös maradt. Nem mutatta ki az érzelmeit, ami teljesen megőrjített. Ezért kellett eljönnöm tőle, és ezért most kipihenem magam itt.
Csak sétálgattam, közben a környezet gondolatait kutattam, mindenki fejét végignéztem, akik megpillantottak, vagy nem. Minden gondolat érdekelt, míg meg nem találtam azt, ami kirítt a többi közül. Egy egyszerű mondat, amit inkább kimondani szokás. De nem is ez volt, ami még inkább felkeltette a figyelmem, hanem az a furcsa aura, ami körülvette azt az alakot. Sötét volt, akárcsak az enyém.
-Öhm elnézést…- Mondtam, majd belegondoltam mit mondhatnék neki.
~Hello, démon vagyok, ja a nevem Bella és téged hogy hívnak?~ Gondolkoztam, de nem tartottam jó ötletnek így közölni ki vagyok. Még gondolkoztam egy másodpercet.
-Bella vagyok…- Motyogtam, és elmosolyodtam. Megsimogattam a kezem, és közelebb léptem.- Te is érzed, hogy kicsit vénebb vagyok, mint amennyinek kinézek? Még én sem tudom mennyire… Rapto, a mohóság démona voltam, míg meg nem öltem a szörnyet, aki irányított…
Nem tudtam, hogy reagál, de reménykedtem, hogy harcra nem kerül sor. Jóképű férfi volt, és most nekem erre volt szükségem. Egy fajtám bélire, akivel tudok beszélni az érzéseimről, és aki elfogad szörnynek…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Rotururi
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 7
Aktívság : 3287
Hírnév : 1
Join date : 2010. Feb. 02.

Karakterlap
Faj: démon
Kaszt:
Oldal: rossz

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Hétf. Aug. 09, 2010 7:57 pm

^ˇ^ Találkozás démonmódra ^ˇ^

Nem sokáig élvezhettem a lemenő nap fényét magányosan, hiszen hamarosan egy lány csatlakozott rajtam. Gyönyörű vörös haja, és igazán… nagy keblei voltak, melyeket csupán egy apró darab anyag fedett. Valószínűleg ő is süttetni jött a hasát a meleg napon, mint minden más, aki meglátogatja a tengerpartot. Kissé meglepődtem ugyan, hogy megszólított, de minden erőmet összeszedve nyugtattam le magam azzal, hogy minden bizonnyal csak valami miatt szólni akar. Azonban úgy tűnt, hogy ez nem igaz, hiszen beszélgetést kezdeményezett, ami még jobban meglepett. Az meg csak rontott a helyzeten, hogy kiderült róla: ő is démon. Persze ezt normálisnak kéne tartanom, hiszen ebben a világban rengetegen élnek közöttünk, s szítják a konfliktusokat, a háborúkat, vagy épp katasztrófákat hoznak létre.
- Én Rotururi vagyok, csupán egy démon a sok közül… - mutatkozok be keserű mosollyal. Habár démon vagyok, s igen öreg, még nem vagyok olyan erős, hogy bármilyen pozíciót is elfoglalhassak. Egyáltalán engem nem is ez érdekel, hiszen valahogy nem hajt az, ami a többi démont. Nem élvezem, ha kínozhatok, vagy megölhetek másokat, csupán az az egy érdekel, hogy ne tudják meg ki vagyok, s milyen munkát végzek. Elég az, hogy én tudom magamról, hogy mi vagyok, és honnan jöttem, s milyen céllal. Nem kell ezt mindenki orrára kötni. Habár az a tudat, hogy más, nálam sokkal nagyobb bűnökkel rendelkezik nálam, megnyugtat. Igaz, nem tetszik, hogy megtudtam azt, hogy a lány megölte azt, aki irányította. Halkan felsóhajtok, majd szemem sarkából a lányra pillantok.
- Akkor gondolom nem azért vagy itt, hogy elhurcolj megkínozni, amiért nem végzem rendesen a rám kiszabott feladatot… – motyogom inkább csalódottan, semmint megkönnyebbülten. Ha azért jött volna, legalább megtudtam volna, hogy foglalkoznak velem odalent, és érdekli őket, hogy mit is teszek annak érdekében, hogy ne kaphassák el a vadászok a hozzánk hasonlókat az emberek között. Mindegy, így is rendben van a dolog, hiszen legalább egy fajtám bélivel beszélhetek, ami már önmagában pozitívum. Belefáradtam, hogy rejtegessem magam, s végre van egy személy, aki – legalább részben – tudja, hogy ki is vagyok. Hogy nem vagyok ember, s hogy honnan is származom.

//Bocs a lassú válaszért. ^^"//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bella Rapto
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 8
Aktívság : 3149
Hírnév : 1
Join date : 2010. Jun. 24.
Tartózkodási hely : Ott ahol szükség van rám

Karakterlap
Faj: Démon
Kaszt:
Oldal: semleges

TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   Hétf. Aug. 09, 2010 11:11 pm

Beleláttam a férfi fejébe, és örültem, hogy élvezi a látványom. Boldog voltam, hiszen a fajom béliek legtöbbször csak az üres halált élvezik, pedig valaha nekik is voltak vágyaik. Sőt a velem egyenrangú ősi démonoknak még ma is van. Nekem hatalmas mohóság jutott, ami sosem csillapodott. Talán ennek az emberi testnek is azért nőtt ekkora melle, mert oda híztam. Ó, de bolond gondolat is volna. Meghallottam a gondolatai közt néhány ígéretes dolgot.
-Tudod, főbűndémonnak lenni nem túl jó. Csak a munka, és semmi élvezet…- Mondtam, és felsóhajtottam.- Még ki sem tudtam használni ennek a testnek az igazi élvezeteit. Ugyanis ettem amennyit tudtam, de több ezer éve egyszer sem szeretkeztem… Túl sok feladatom volt eddig…
Elvörösödtem, és elfordultam kissé. Közben a ruhámat piszkálgattam, és ismét a fejébe néztem, szerettem ezt a különleges képességet.
-Van jó oldala is, ennek a rangnak, néhányan különleges erőket kérhetnek, és így még ügyesebbek lehetnek…- Mondtam, közben próbáltam eltüntetni a pírt az arcomról. Végighúztam az ujjam a lábamon, lévő hegen és kuncogtam egyet, hiszen csiklandós voltam.
-A ránk kiszabott feladat elvégzése relatív dolog. Nekem a mohó emberek kiszűrése, kínzása likvidálása… De háromezer éve, csak unottan megölöm őket. Nem kihívás, vagy öröm többé…- Mondtam, és karba tettem a kezem, szinte észre sem vettem, hogy a melleim megemelkednek az őket lökődő kezem miatt. Felsóhajtottam.- Nem azért vagyok itt, hogy elvigyelek, vagy megkínozzalak. Szeretem a hozzám hasonló nem emberi lények társaságát! Néhányan a démonok közül furának néznek, de ez van…
Ismét a fejébe láttam, és elgondolkoztam azon, amit ott hallottam. Majdnem úgy látta a világot, ahogy én, ennek örültem.
-Tudod… Az emberek sosem fogadnának el minket, vagy a többi lényt… Tehetünk bármit, mindig szörnyetegnek tartanak majd! De legalább néhányan itt vagyunk egymásnak, és így még egyesek párt is találhatnak…- Az ég felé néztem, közben a szemeimből könny csordult le. Felsóhajtottam ismét, és a Férfi felé fordultam, rámosolyogtam. Ezt az emberi szokást szerettem, hisz a sok kín ellenére én még mindig tudtam élvezni, hogy újra élek…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Tengerpart   

Vissza az elejére Go down
 
Tengerpart
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hellhouse Szerepjáték :: Játéktér :: Amerika - Államok :: Florida :: Miami-
Ugrás: