HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Latest topics
» Pénztár
Szer. Aug. 01, 2012 8:36 pm by Joseph O'maile

» Társoldalak
Szer. Aug. 01, 2012 8:29 pm by Aaron Silverstone

» ANGLIAA, RESZKESS!
Szer. Aug. 01, 2012 7:18 pm by Aaron Silverstone

» Friss...
Kedd Júl. 31, 2012 9:44 pm by Aaron Silverstone

» A szellemek
Hétf. Júl. 11, 2011 11:52 am by Aaron Silverstone

» Minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:51 am by Aaron Silverstone

» Mento szabályzat
Hétf. Júl. 11, 2011 11:45 am by Aaron Silverstone

» Kincseskamra igénylése
Hétf. Júl. 11, 2011 11:44 am by Aaron Silverstone

» Adatlap minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:43 am by Aaron Silverstone

Statistics
Összesen 33 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Lunaa

Jelenleg összesen 309 hozzászólás olvasható. in 88 subjects
Top posters
Sam Griffiths
 
Aaron Silverstone
 
Catena Kohr
 
Ashmore Serael
 
Turel Altmann
 
Victor Aelfric
 
Amythiel Jade Smith
 
Atanos
 
Lionel Cross
 
Isaac Rickfield
 
Linkek/Bannerek
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 A banda szállása

Go down 
SzerzőÜzenet
Lionel Cross
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 12
Aktívság : 3142
Hírnév : 0
Join date : 2010. Jul. 08.
Age : 30
Tartózkodási hely : a Mestere mellet

Karakterlap
Faj: Ember
Kaszt: Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: A banda szállása   Vas. Aug. 08, 2010 11:15 pm

Lakhely: Magántelek valahol Californiaban

Ez a szép kis házikó a Banda tagoknak van. Általában pihenésre szoktuk használni, mivel itt nem nagyon zaklat senki.

A ház maga

Spoiler:
 

Hálószobák

Spoiler:
 
Spoiler:
 
Spoiler:
 

A konyha

Spoiler:
 

Étkező

Spoiler:
 

Fürdők

Spoiler:
 
Spoiler:
 

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Catena Kohr
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 33
Aktívság : 3238
Hírnév : 1
Join date : 2010. Apr. 25.
Tartózkodási hely : A világ azon része, melyet természetfeletti fenyeget.

Karakterlap
Faj: Vérfarkas
Kaszt: Kardművész, Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: A banda szállása   Hétf. Aug. 09, 2010 11:54 pm


A Nagy találkozás

Egy újabb unalmas nap volt, egészen addig, míg meg nem csördült a telefonom. Egy női hang könyörgött benne, hogy menjek oda hozzá. De persze a visszautasításomra témát váltott és azt mondta, hogy találkozzunk nálam, és hívjam meg a barátaim, mert meg akarja őket ismerni.
Nehéz lett volna barátokat vinnem, mert egy sem volt, így elrángattam a tanítványom.
A lakásban sok hely volt, hiszen a bandának építtettem, az egyik koncert után. Titkos volt, így alig ismerték páran a címet. Oda mentünk hát a „kis” tanítványommal.
-Procax, Bella nem ember… Tehát a szádat nem kell tartani, ha a tanulmányaidról van szó, de vedd figyelembe, hogy harcoltam ellene, és kis híján legyőzött!- Mondtam, közben beindítottam az utó motorját. Egy bérelt kocsi volt, azt hiszem talán Ford GT… Nem értettem nagyon ezekhez a modern jószágokhoz.
Sebesen száguldottunk, órákon át, és végül megérkeztünk a házhoz. Én unottan sétáltam a kapukat nyitni, majd behajtottunk. Leparkoltam, és felfutottam a lépcsőn.
-Nos, megjöttünk, Bella lehet, hogy késni fog kicsit, de addig is, pihenhetünk kicsit…- Mondtam, és azonnal a kedvenc gitáromhoz léptem, és halkan játszani kezdtem, közben dúdoltam. Felnéztem, majd letettem a hangszert.
-Jó lesz, ha nemsokára megjön, mert ha nem, akkor elmegyek zuhanyozni…- Mondtam, és talán két percet vártam, és eltűntem, de előtte hátra kiáltottam.
-Ja, ha megjött szólj!
S ezzel gyorsan beálltam a zuhany alá, hogy kitisztuljon a fejem. Végiggondoltam mi következik most, hisz a lány, aki megőrül értem, és a tanítvány, aki a sajátos módján felnéz rám. Csak remélni tudtam, hogy túlélem a napot, és pihenhetek egyet. Tudtam, hogy nemsokára ismét fel kell kerekednem, vadászni. Harcolnom kell, hisz erre születtem embereket segíteni, és értük meghalni…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Cross
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 12
Aktívság : 3142
Hírnév : 0
Join date : 2010. Jul. 08.
Age : 30
Tartózkodási hely : a Mestere mellet

Karakterlap
Faj: Ember
Kaszt: Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: A banda szállása   Kedd Aug. 10, 2010 12:45 am

a Nagy találkozás

Egy teljesen átlagos napnak indult az egész. A reggeli procedúra után, ami a tízórás felkelést, hosszú kávézást és a délig való lustálkodást tartalmazza, neki álltam olvasni egy jó vastag könyvet. Először nem tudtam mit olvassak, hisz napi kettő könyvet szoktam elolvasni, ha nincs tennivaló. Kezdésnek csak gyorsan végig futottam a könyves szekrényen, aztán tüzetesebben vizsgáltam. Végül megtaláltam a megfelelőt. Ugyan csak 754 oldalas.
-Ezzel tuti elleszek egész nap. - mondtam halkan és mosolyogva. Nagyon szeretek olvasni ez boldoggá tesz. Egész jól haladtam, de a 152. oldalon abba kellet hagynom az olvasást, mert a drága Mester szólt hogy menjek, és lehetőleg gyorsan. Nem teketóriáztam, magamra vettem szokásos ruházatom, hőn szeretett kabátom, és sietve elindultam a garázsba, hisz oda "parancsoltak".
-A Forddal megyünk?- tetem fel a kérdést mikor megláttam, hogy annak a kulcsa van tanítom kezében. Miután beültünk a kocsiba, elmagyarázta a helyzete.
-Tudod, hogy utálom mikor Procax-nak hívsz.- jelentettem ki dunnyogva -És ki ez a Bella? -folytattam ám most sokkalt szemtelenebben. Több órás utazás után megérkeztünk a bandának a szállására. Ezt a "kis" ház csak a bandatagoké és eléggé sok benne a luxus cucc, mivel sikeres a banda. Szeretek itt lenni, mert sokkal tágasabb és kényelmesebb, is mint a Mester háza. Amint megérkeztünk nem várt sokat a Mester és elindult zuhanyozni de még tisztálkodás előtt rám mordult, hogy szólja mikor Bella, megjön. Én csak bementem a szobácskámba, és rávetettem magam a kék ágyikóra.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Bella Rapto
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 8
Aktívság : 3149
Hírnév : 1
Join date : 2010. Jun. 24.
Tartózkodási hely : Ott ahol szükség van rám

Karakterlap
Faj: Démon
Kaszt:
Oldal: semleges

TémanyitásTárgy: Re: A banda szállása   Kedd Aug. 10, 2010 2:34 pm


A Nagy találkozás

Reggel unottan ébredtem, és kerestem két ölelő kart, ami körülfonhatna, ám ilyet nem találtam. Nem is csoda, hisz Kevin vadászni indult. Nem igazán szerettem, amikor ezt tette, hisz azt jelentette, hogy nem találkozunk hosszú ideig, és ez kellemetlen volt.
Mikor kikászálódtam az ágyból, felsóhajtottam és végignéztem az éjszakai öltözékemen. Az aprócska póló, és a rövidnadrág tökéletesnek bizonyult, bár kicsit szűk volt egy bizonyos helyen a felsőm.
Lezuhanyoztam, fogat mostam, és felöltöztem. Reggeli gyanánt, megettem három gombóc fagylaltot, és egy kis heringes pudingot. (Saját találmányom, a só és a cukor furcsán keveredik, és mosolygásra készteti az ízlelőbimbóimat.)
S végül telefonáltam az én egyetlen életemnek, bár a hangja olyan rideg volt, hogy libabőrössé váltam. Sosem szerettem, ahogy viselkedett velem, és néha meg is ijesztet, de tudtam, hogy kedvel.
Végre találkozhattam Kevin barátaival, és talán vele tölthettem a napomat. Élveztem minden percet, amit rám áldozott, hiszen őszintén szerettem őt. Bármit megtennék érte, és annyira félek, hogy valamit rosszul teszek. De nem törődhettem most ezzel, hisz készülnöm kellett. Sebesen felöltöztem, a lányokat betuszkoltam a kosarakba. (Mert a kis rakoncátlanok mindig próbálnak villantani, de azt nem akarom Kevin barátai előtt) Felkaptam a kedvenc Vörös ruhám, és elindultam az én…
Eszembe jutott, hogy nincs kocsim, de ebben a ruhában egy buszra szállni… Na de hát mindegy, kihasználtam a tömegközlekedést, és a sofőrt egy ingyen jegy végett. De néhány óra zötykölődés után megérkeztem a házhoz. A kapuknál nem csengettem, simán belógtam a rácsok között, ám itt is nehézséget jelentett, hogy mellben erős vagyok. Néha átkozom ezt a testet, de nagyon szeretem is.
Mikor már bent voltam, akkor gyorsan mindent megnéztem, a kedvenc bandám otthona volt a hely, így érdekelt. De mindent átvizslatva, megtapogatva, lefotózva, a főbejárathoz értem. Egyszerre kopogtam és csengettem, hogy kitáruljon az ajtó, és én beléphessek rajta, egyenesen az én kedvesem ölelő karjaiba.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Catena Kohr
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 33
Aktívság : 3238
Hírnév : 1
Join date : 2010. Apr. 25.
Tartózkodási hely : A világ azon része, melyet természetfeletti fenyeget.

Karakterlap
Faj: Vérfarkas
Kaszt: Kardművész, Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: A banda szállása   Pént. Aug. 13, 2010 5:55 pm

A Nagy találkozás

Befejeztem a zuhanyzást, hisz hallottam a hatalmas zajt, ami jelezte ama lány, mely oly nagy rajongást mutat irányomba, megérkezett. Nem mondanám, hogy boldogsággal töltötte el a szívem, mikor megtudtam, hogy ide akar jönni, de nem is bántam, hisz ritkán jártam itt, jobban szerettem a sötét földalatti otthonom. Hétszáz év alatt épült fel az óriási labirintusrendszer, melyet a mai napig imádok. Sohasem segített az építésben senki, egymagam láttam el az összes feladatot. Talán ezért annyira komor sötét és hűvös, ahogy én. A fegyverek sok helyen vannak elrejtve, de ami leginkább fontos nekem, az a legmélyebben fekvő csarnok, ahova a tanítványom sosem engedtem még be. Emlékeket ébresztett volna fel benne, hisz egy laboratórium van ott, ahol ellenszert keresek. Ellenszert az én vadállati énem ellen, hogy ismét azzá lehessek ami rég voltam. De először a szerrel, a többi lényt változtattam volna át. Már harminc éve nem voltam ott lent, hisz ráébredtem, hogy a tervem anarchiát robbantana ki. Farkasok nélkül a többi faj felbátorodna, és egyesek pusztításba kezdenének. Ezt nem hagyhattam, így inkább elfelejtettem azt a termet, és többé nem mentem oda.
Ám volt egy fegyverraktár, ahol szinte csak kardok vannak, és ez az, ami oly nagy boldogságot adott nekem. Ott magam vagyok, és az én szeretteim. Minden fényesen csillanó penge egy történet, és egy emlék…
Megráztam a fejem, és megtöröltem magam, a derekamra kötöztem a törölközőt, és kiléptem a gőztől forró helyiségből. A lépcső korlátjához mentem, és felsóhajtottam. Nem hallottam, hogy a tanítványom kiáltott volna, de elmerengtem, és így nem is vehettem észre. A Hallásom hiába olyan erős, hogy a kint szitkozódó taxisofőrt is tisztán hallom, sajnos, ha nem akarok valamit meghallani nem is fogom…
~Hogy is mondaná Procax? Szelektív a hallásom! Hé kölyök, hallasz nem? Öhm, szóval még egy kis infó… Bella egy démon, kicsit vigyázz, mert olyan idős lehet, mint én…
A szobámba mentem, közben tudtam, hogy a vendégem akár meg is láthatott odafent, de nem számított. Felvettem a szokásos egyenruhám, de fegyvereket nem szedtem össze. Lassan ismét a lépcsőnél voltam, és felsóhajtottam.
-Na, szóval… Szia…
Megnéztem magamnak a lányt, és elmosolyodtam, tudtam, mire számítsak, így nem lepődtem meg a ruháján. Lementem az emeletről, és elé álltam…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Cross
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 12
Aktívság : 3142
Hírnév : 0
Join date : 2010. Jul. 08.
Age : 30
Tartózkodási hely : a Mestere mellet

Karakterlap
Faj: Ember
Kaszt: Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: A banda szállása   Vas. Aug. 15, 2010 9:21 pm

A Nagy találkozás

Jó, fél perc fetrengés az ágyban, egy megfizethetetlen élmény. Legalábbis ebben a fekvő alkalmatosságban. Itt fél perc pihenés olyan mintha egy egész hónapig nem volna semmit, csak feküdtem. Ezt a rövid békességet a hasam hangos korgása zavarta meg, azt követően, pedig az éhesség érzése. Így nem tétováztam fölkeltem kényelmes ágyamból, és elindultam a vérvörös konyha felé. Amint betértem a konyhába megláttam azt a szép művirágot, ami egy üveg vázában van-volt szinte a ház felépítése óta. Bár lassan le lehetne váltani, mivel az a szép barack színe lassan megfakult az évek során, de sebaj. Gyönyörű látvány ez a konyha. Szinte látom magamat, szép munkát végez az itteni takarító. Mondjuk ekkora fizetés mellet ezt el lehet várni. De nem csak a minőség miatt kap ilyen nagy összegű ellenszolgáltatást, azért is kapja, hogy ne vezessen semmilyen illetéktelent ide. Fő a bizalom, de csak egyszer csapjon be minket, szerintem a Mester gyorsan véget vetne az életének. Lehet, hogy mégse bánta, végül is nem árt olyanoknak, akik nem tettek "rosszat". A harmadik teendője az, hogy mindig legyen friss étel, pékáru és tejtermék. Szép az élet, ha más tesz szinte mindent. Kinyitottam a hűtőszekrényt, kivettem egy adag mikrózandó ételt, és elkészítettem három perc alatt. Imádom az ilyeneket. Nemcsak azért mert gyorsak, hanem azért mert finomak is. Bárcsak ne lennének ennyire egészségtelenek. De nincs mit tenni. Töltöttem magamnak egy kis tejet is, majd leültem a művirággal szembe és elfogyasztottam az ételt és megittam finom tejem. Azon gondolkodtam, vajon a mester a lányra gondol?
~Nem kell ezen ötölnöm!~ és belenéztem a mester gondolataiba.
~Ölyök, hallasz nem? Öhm, szóval még egy kis infó… Bella egy démon, kicsit vigyázz, mert olyan idős lehet, mint én…~pont jókor olvastam a gondolataiban, igaz lehet mondott mást is de, arról sajnos lemaradtam. Nem kellet mondanom ettől az információtól majdnem hanyatt estem a széken. De a tény, az tény, nekünk vadászoknak nem csak az emberekkel lehetünk együtt. Vagyis az a legbiztonságosabb a társnak, ha nem sima ember. A szemetet a kukába helyeztem, majd hallottam, hogy csöngetnek. Általában képességem szoktam az ajtót kinyitni, mert az úgy izgalmas, ám mivel fontos emberről volt szó, személyesen nyitottam ajtót. Majd megláttam Mesterem barátnőjét. Szép testtel áldotta meg a sors az biztos.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: A banda szállása   

Vissza az elejére Go down
 
A banda szállása
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hellhouse Szerepjáték :: Játéktér :: Lakások, házak-
Ugrás: