HomeCalendarGy.I.K.KeresésTaglistaCsoportokRegisztrációBelépés
Latest topics
» Pénztár
Szer. Aug. 01, 2012 8:36 pm by Joseph O'maile

» Társoldalak
Szer. Aug. 01, 2012 8:29 pm by Aaron Silverstone

» ANGLIAA, RESZKESS!
Szer. Aug. 01, 2012 7:18 pm by Aaron Silverstone

» Friss...
Kedd Júl. 31, 2012 9:44 pm by Aaron Silverstone

» A szellemek
Hétf. Júl. 11, 2011 11:52 am by Aaron Silverstone

» Minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:51 am by Aaron Silverstone

» Mento szabályzat
Hétf. Júl. 11, 2011 11:45 am by Aaron Silverstone

» Kincseskamra igénylése
Hétf. Júl. 11, 2011 11:44 am by Aaron Silverstone

» Adatlap minta
Hétf. Júl. 11, 2011 11:43 am by Aaron Silverstone

Statistics
Összesen 33 regisztrált felhasználónk van.
Legújabb felhasználó: Lunaa

Jelenleg összesen 309 hozzászólás olvasható. in 88 subjects
Top posters
Sam Griffiths
 
Aaron Silverstone
 
Catena Kohr
 
Ashmore Serael
 
Turel Altmann
 
Victor Aelfric
 
Amythiel Jade Smith
 
Atanos
 
Lionel Cross
 
Isaac Rickfield
 
Linkek/Bannerek
FRPG Top Sites - Magyarország

Share | 
 

 Kevin Kohr lakhelye

Go down 
SzerzőÜzenet
Catena Kohr
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 33
Aktívság : 3238
Hírnév : 1
Join date : 2010. Apr. 25.
Tartózkodási hely : A világ azon része, melyet természetfeletti fenyeget.

Karakterlap
Faj: Vérfarkas
Kaszt: Kardművész, Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Kevin Kohr lakhelye   Vas. Aug. 08, 2010 11:31 pm

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Cross
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 12
Aktívság : 3142
Hírnév : 0
Join date : 2010. Jul. 08.
Age : 30
Tartózkodási hely : a Mestere mellet

Karakterlap
Faj: Ember
Kaszt: Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Kevin Kohr lakhelye   Hétf. Aug. 09, 2010 7:27 pm

Az Edzés

Kettő napja volt az utolsó vadászatunk. Igaz a kabátom jól meg sínylette, hisz az az őrült vámpír nem egy helyen tette szellősebbé. Ezért most kevéske szabad időmben megfoltozom. Ahogy leemeltem a helyéről és nézegettem a szakadásokat, rájöttem, hogy nem kis időmbe fog ez kerülni. Így átmentem a másik szobámba, ahol varrni szoktam. A villanyt felkapcsoltam a varrógépnél, elővettem a cérnát, befűztem a gépbe és már zendült is a gépezet hangja. Ahogy dolgoztam a kabátkámon, kicsit elkalandoztak a gondolataim és kis híja volt, hogy nem szerkesztettem oda drága ujjamat. Szépen néztem volna ki csak kilenc ujjal. Öt percembe telt egy lyuk bestoppolása. Bármennyire is jól tudok varrni rendesen, kilyukasztotta a kabátot. Inkább a kabát, mint egy harapás a vámpírtól. Lehettem volna még óvatosabb is, akkor nem itt ülnék. De ez van. Az okos ember máskárán, míg a buta a sajátján tanul, tartja a mondás. Ahogy beje mélyültem a munkámba, egyszer csak hallom, hogy a Mesterem szólítgat. Azonnal abbahagyom a tevékenységet, felállok a székről, visszatolom a helyére, hát igen szeretem, ha rend van, és elindulok abba az irányába, ahonnan a hangot hallottam. Ahogy sétáltam végig futott a hátamon a hideg. Nem szeretem ezeket az ijesztő folyosókat. Mindig ez történik, ha végig megyek rajtuk. Amekkora szerencsém volt pont a gyakorlóterembe vezettet az utam. Pechemre még a Mester is ott volt. Megálltam zsebre tett kézzel az ajtóban és megkérdeztem.
-Mit szeretnél?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Catena Kohr
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 33
Aktívság : 3238
Hírnév : 1
Join date : 2010. Apr. 25.
Tartózkodási hely : A világ azon része, melyet természetfeletti fenyeget.

Karakterlap
Faj: Vérfarkas
Kaszt: Kardművész, Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Kevin Kohr lakhelye   Kedd Aug. 17, 2010 2:14 am

Az Edzés


Ma is volt egy edzés, amit ellőre elterveztem Lionelnek, de ismételten túl későn kapott észbe, hogy létezem. Dühös voltam, hiszen két éve „neveltem” őt, és bizony jobb fiam lett volna mint az igazi. De ezt persze neki nem vallottam volna be, hisz akkor elbízta volna magát, mert ennél jobban azt már szinte lehetetlen. Számomra ez a kölyök sokat jelentett. Nem arról volt szó, hogy megmentettem és most is felelősséggel tartozok érte, még ha ez igaz is. Azóta itta magába a tudást, melyet én oly nagy örömmel adtam tovább. Minden apró információt megosztottam vele, gyakran beszéltem az életemről, és a hibáimról, hogy tanulhasson belőle. Gyakran pimaszkodott velem, és teszi ezt még ma is, de sosem bántam ezt, tiszteletből teszi, ezt tudom, és még ő sem tagadhatja ezt le!
Több esetben, a két év alatt, a testét edzettem, amit gyűlölt, ám szükségesnek tartottam. A képességét kevésbé fejlesztettük, de fejlődött ő magától is, hisz tudtán kívül amikor használta egyre jobban megtanulta kezelni. Egykoron végtelen hatalommal rendelkezett, de sajnos már határok közé szorult, de amíg én itt vagyok fejlődni fog. Két év után, végre magát a harcot akartam erősíteni benne, amiben máris előnye volt.
Gondolat, egy olyan dolog, mely nélkül azt hisszük nem létezhetünk, ám ez baromság. Ha tudod kivel, állsz szemben, akkor védekezhetsz ellene. Legalábbis csak rá kell jönnöd, hogy miként fordíthatod az ellenfeled ellen a saját erejét. Ebben ügyes voltam, hisz emberkoromban a nálam tízszer nagyobb farkasokkal harcoltam, és ezt az ágat követve küzdök még ma is.
Most előkészítettem mindent, a három kardot, a falakra tettem, és erősen odarögzítettem, hogy ne tudja őket elvenni, kétszázöt kilógrammos terhelést bírnak a pántok, melyekhez ugyanaz a kulcs illett. A kulcsot, pedig a csuklómra kötöztem. Aztán szólongatni kezdtem a fiút, aki nyugodt megfontolt tempóban érkezett.
-Mit szeretnék? Nos, az edzésedet tartjuk meg, méghozzá most. Nem kell megint bevágni a „én már ugyan nem futok megint hatvan kilométert” arcot!- Mordultam fel, és körbemutattam a teremben.- Most nem a testedet eddzük, hanem a tudásod! Ma megtanulod, hogy nem támaszkodhatsz mindig arra, amit a tudósok adtak neked! Inkább arra, ami itt van!
Aztán a fejére böktem az ujjammal, majd a mellkasára. Gondoltam, hogy a fejemben akarhat kutakodni, ezért nem gondoltam semmire, csupán néztem őt. A gondolatok eltűntetése nem esett nehezemre, hisz a farkasok gyakran ösztönből cselekedtek, és akkor nem gondolkoznak.
-A lényeg, majd megtámadlak, te pedig védekezz, ha lehet inkább karddal, de az erőd is használhatod!- Mondtam, úgyis tudtam, hogy a képességeit nem tudja kihagyni a harcból.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lionel Cross
1. szint
1. szint
avatar

Hozzászólások száma : 12
Aktívság : 3142
Hírnév : 0
Join date : 2010. Jul. 08.
Age : 30
Tartózkodási hely : a Mestere mellet

Karakterlap
Faj: Ember
Kaszt: Vadász
Oldal: jó

TémanyitásTárgy: Re: Kevin Kohr lakhelye   Hétf. Okt. 18, 2010 9:06 pm

Az Edzés

Amint, a Mesterem közölte a szörnyű hírt, elkezdtem vágni a grimaszt, de sajna nem sok sikerrel. Tudni illik, a testizom erősítés a Mesternél ott kezdődik, hogy tíz kilométerfutás, azután félnapnyi különféle gyakorlatok, amiben meg se erőlteti magát, bezzeg én meghalok, mire elvégzem, és mindezt hetente kétszer, háromszor. Persze biztos fontos, hogy jó kondícióba legyek, de jóból is megárt a sok, tartja egy mondás. Bár kicsit furcsállottam a terem berendezkedését, hisz soha sem volt ilyen üres. Legalább négy vagy őt segédeszköz elő volt készítve, ám most csak három darab kard csüngött a falhoz szíjazva.
-Hogy érted azt, hogy nem támaszkodhatok a képességemre? - vettem kérdő tekintetemet mentoromra, s majd elindultam a teremközepe felé, de egy pillanatra sem hagytam ellankadni figyelmemet. - Ezzel a képességgel születtem, s ezzel halok, még egyszer sem hagyott cserben.-jelentettem ki kicsit fennhéjázóan, és amint a terem közepére értem sarkon fordulva újra szemben álltam mesteremmel. Hideg tekintete szinte megdermesztett még eme tisztes távolságból is. Ráadásul csak nézett ki a fejéből és nem gondolt semmire, ami kicsit bosszantott, mert így semmi plusz információt nem tudtam meg. Fújtam egyet ezzel megpróbáltam elterelni figyelmét, eközben láthatatlan erőmmel megpróbáltam kiemelni az egyik kardod, de valamilyen oknál fogva a két csat nem akart engedni.
-Na jó, pontosan mi is lesz a dolgom?- kérdeztem, hátha kicsikarok valami értelmes gondolatot a mai tevékenységünkről.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom
TémanyitásTárgy: Re: Kevin Kohr lakhelye   

Vissza az elejére Go down
 
Kevin Kohr lakhelye
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Hellhouse Szerepjáték :: Játéktér :: Lakások, házak-
Ugrás: