Ashmore Serael 1. szint
Hozzászólások száma : 29 Aktívság : 5436 Hírnév : 0 Join date : 2010. Feb. 13. Age : 30 Tartózkodási hely : Amerika / Arkansas / Little Rock
Karakterlap Faj: vérfarkas Kaszt: Oldal: jó
| Tárgy: Ashmore Serael Szer. Feb. 24, 2010 4:36 pm | |
| ~ általánosnév: Ashmore Serael iratokon szereplő név: Ashmore Serael becenév: A Legenda kor: 1000 nem: férfi születési idő, hely: 1010, Anglia kaszt: vérfarkas foglalkozás: A nappali élet zajlása alatt alkalmi munkából élek meg, de titokban természetfeletti lények, események után kutatok. Úgy is mondhatnám, néha vadászok rájuk, viszont ezt csakis az emberek segítése érdekében teszem. ~ jellemAlapjáraton a jók táborát erősítem, bár vannak olyan cselekedeteim, amik nem erre utalnak. Nem gyűlölöm a természetese ellenségeimet, valamint senkinek nem ártok, ha nem adott okot rá. Próbálom megvédeni a halandókat a náluk erősebb és gonosz teremtményektől. Nem szívesen használom vérfarkas formámat, ám amennyiben sor kerül rá, ügyesen tudom kezelni azt. Értek a fegyverekhez, s szeretem is használni őket. Kétségkívül csendes, óvatos vagyok, mindig megpróbálok minden lehetőséget figyelembe venni. Nem barátkozom nehezen, de idő kell, mire teljesen megbízok valakiben. ~ külsőMagas vagyok, s egy húszas éveiben járó férfi normális testalkatával, súlyával rendelkezek. Szemeim tengerkékek, hajam barnásfekete, valamint rövid, bőröm fehér. Ruháim általában egyhangúak, utálom a kicicomázott, túlságosan kirívó öltözékeket. Vérfarkas formámban a bundám színe fejemen fehér, nyakamnál, valamint mellkasom felső részének egy részéig világosszürke, testem többi részén pedig sötétszürke feketés árnyalatokkal. Szemeim ilyenkor sárga színűvé válnak. ~ felszerelés- 1db lovagi kard - 2db Desert Eagle, az egyik fekete a másik ezüstszínű, mindkettőben háromtárnyi lőszer (egyben 9 golyó) szenteltvízbe mártva. A fekete pisztolyba egy Gregory, az ezüstbe pedig egy Lilian felirat van belegravírozva. - 1db rózsafüzér - Fekete, bokáig érő bőrkabát, ugyanilyen színnel rendelkező bőrcsizma és öv, sötétszürke nadrág, kék ing (ezeket csak küldetéseknél viselem) - 0,5l szenteltvíz ~ egyébszerzett pontok: 0 elköltött pontok: 0 meglévő pontok: 10 szint:1. szint lakás: Arkansas, Little Rock jármű, papírok: B osztályú jogosítvány, de saját járművem nincs njk-k: - ~ módosítás dátuma2010.02.24. | |
|