Joseph O'maile 1. szint
Hozzászólások száma : 9 Aktívság : 5321 Hírnév : 0 Join date : 2010. May. 14. Age : 27 Tartózkodási hely : Itt is, ott is
Karakterlap Faj: Vámpír Kaszt: Oldal: semleges
| Tárgy: Joseph O'maile Szomb. Május 15, 2010 9:28 pm | |
| ~ általánosnév: Joseph O'maile iratokon szereplő név: Joseph O'maile becenév: darálós josi (ejtsd: dzsozi) kor: 550 nem: férfi születési idő, hely: 1420. valamelyik hónap, péntek 13., London. kaszt: vámpír foglalkozás: régész/mítoszkutató ~jellemArrogáns disznó? Nem. Trágár marha? Nem. Akkor mi?! Egy rideg, számító, arrogáns, trágár marha. Már úgy általában. Mikor valakit megszeret, akkor TÉNYLEG kedves lesz vele. Így van ez a fekete macskuszával is, akit jelenleg pátyolgat. Harcban hideg és kegyetlen, de nem öl szükségtelenül. ~külsőEurópában születtem, tehát kicsit sem vagyok színes bőrű. Meglehetősen magas, 199 cm. Alkatra inkább karcsú vagyok, mint kigyúrt, bár semmiképpen sem vézna, ugyanis izomból azért van ott, ahol kell. Szőkés barna haj, arányos, szépnek nevezhető arc. ~ felszerelésEgy Colorado Springs-től egy köpésre lévő méretes ház, minden ingóságával (melyből nem egy meglehetősen értékes, antik darab), és egy camarro. Ezüstözött pengéjű kard, egy lefűreszelt csövű shotgun, meg egy cuki kis MP5. A lőfegyverekhez természetesen ezüst golyó is jár. ~egyébszerzett pontok: 10 elköltött pontok: 4 meglévő pontok: 6 szint: 1. szint) lakás: Hmm, majd az adott témánál leírom bővebben. De egy kép: >>katt<<. jármű, papírok: Egy 2010 Chevy camaro. A és B kategóriájú jogsi. njk-k: nincs. (Még! >_<) ~ módosítás dátuma2012. augusztus 1. | |
|